Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با بیان اینکه نگهداری راه های گلستان به سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: تنها ۲۰ درصد این بودجه محقق می شود.

مهدی میقانی در گفتگو با خبرنگار ایسنا گفت: در استان گلستان پنج هزار کیلومتر انواع راه ها وجود دارد که ۷۰ درصد آن راه های فرعی و روستایی است و دغدغه اصلی ما شریان اصلی شرق به غرب از کهنه کلباد سمت نوکنده تا تونل جنگل گلستان به طول حدود ۲۳۰ کیلومتر است که بار اصلی شبکه های جاده ها بر دوش این محور شریانی قرار دارد و از مطالبات ما که نگهدارنده و بهره بردار این شبکه اصلی هستیم دغدغه هایی وجود دارد

وی پروژه محور مینودشت-گالیکش-تنگراه را از پروژه های بسیار مهم دانست و افزود: این پروژه جزو پروژه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل است و در سفر رئیس جمهور نیز استاندار گلستان توجه ویژه ای به مسئله راه ها و تکمیل این قبیل پروژه ها داشتند که اعتبارات خوبی نیز به حوزه شرکت ساخت اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با بیان اینکه نگهداری راه ها اقدامی پرهزینه و نیازمند تخصیص اعتبار است، بیان کرد: در حالت عادی باید به طور مستمر به حوزه راه ها توجه ویژه ای شود و به این حوزه بودجه هایی تخصیص داده شود، باید حدود پنج درصد ارزش ریالی راه ها اعتبار اختصاص یابد تا در راستای نگهداری از راه ها اعم از روکش و غیره استفاده شود که این میزان معادل سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان است اما تنها ۲۰ درصد این بودجه محقق می شود.

میقانی از تلاش و هم افزایی مسئولان ارشد استانی و نمایندگان مجلس برای جبران کاستی ها و مشکلات راه های گلستانی قدردانی کرد و یادآور شد: بنده تمامی مطالبات را به حق می دانم و به دلیل وجود کمبودها از مردم عذرخواهی می کنم اما برای رفع مشکلات این حوزه از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از موضوعاتی که در حوزه نگهداری راه ها وجود دارد بحث روکش آسفالت است، یادآور شد: در حال حاضر بسیاری از محورهای کوهستانی به روکش نیاز دارد و گلستان در این بخش براساس شاخص های سازمان راهداری رتبه نخست را به خود اختصاص داده اما با این وجود ما از وضعیت فعلی راضی نیستیم و هنوز تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان با بیان اینکه پروژه تقاطع غیرهمسطح غربی کمربندی علی آبادکتول قدمت ۱۰ ساله دارد که اخیراً به ما واگذار شده است، متذکر شد: با تلاش همکاران ما این پروژه یک روز هم غیرفعال نبوده اما دغدغه ما تخصیص منابع اعتباری است، تاکنون دو میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده اما در ادامه به ۳۰ میلیارد تومان دیگر نیاز دارد.

میقانی اضافه کرد: ۵۰ درصد تلفات سوانح رانندگی در استان گلستان مربوط به موتورسیکلت سواران و عابران پیاده است و در سه ماه اخیر نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد کاهش داشتیم اما فوت حتی یک نفر هم زیاد است و در راستای حفظ جان مردم باید تخصیص اعتبارات این پروژه تکمیل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: راهداری سازمان راهداری گلستان مجلس شورای اسلامی نگهداری راه ها میلیارد تومان حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

35 واحد راکد و غیر فعال گلستان در سال گذشته احیا شد

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «درویش علی حسن زاده» در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان، اظهار کرد: این واحدها با حجم سرمایه گذاری 10 میلیارد و 950 میلیون ریال احیا شده که به لحاظ وزنی 21 درصد و به لحاظ تعداد اشتغال 9 درصد رشد داشته است.
 
به گفته وی؛ این واحدهای تولیدی احیا شده برای 502 نفر در استان اشتغالزایی ایجاد کرده است.
 
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان از صدور 146 پروانه بهره برداری واحد صنعتی در سال گذشته خبر داد و گفت: این به لحاظ تعداد 27 درصد در مقایسه با سال گذشته رشد نشان می دهد.
 
وی افزود: حجم سرمایه گذاری برای این واحدها 34 هزار و 444 میلیارد ریال بوده که رشدی 10 درصدی داشته است.
 
به گفته وی؛ با بهره برداری از این واحدها برای 3 هزار و 357 نفر اشتغالزایی صورت گرفته است.
 
حسن زاده با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از 326 میلیون دلار از گمرکات استان صادر شده است، ابراز کرد: از 30 کشور هدف صادراتی 17 کشور آسیایی، 12 کشور اروپایی و 1 کشور آفریقایی بوده است.
 
وی ادامه داد: کشورهای قزاقستان، ترکمنستان، رومانی، پاکستان و لهستان به ترتیب رتبه های اول تا پنجم هدف صادراتی استان را تشکیل می دهند.
 
به گفته وی؛ از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون 722 میلیون دلار از گمرکات استان صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه که 330 میلیون دلار بود رشدی 2 و نیم برابری داشته است.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • افزایش سهم تجارت گلستان در دولت سیزدهم/ صادرات از مرز ۷۲۲میلیون دلار گذشت
  • ۵۷ درصد از اعتبارات مدرسه سازی در استان بوشهر از محل خیرین است
  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • 35 واحد راکد و غیر فعال گلستان در سال گذشته احیا شد
  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • کلنگ‌زنی پروژه فاضلاب شهر قروه درگزین در سال‌جاری
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است