Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان دبیر مجمع نمایندگان گلستان گفت: شعار «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» در راستای حمایت از تولید، اقتصاد و اشتغال است.

رمضانعلی سنگدوینی با اشاره به نامگذاری امسال به نام «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» توسط مقام معظم رهبری در گفتگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: یکی از مهم ترین مسائل در کشورمان که مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند موضوع اقتصاد خانواده و اشتغال است، نامگذاری سال ۱۴۰۰ به نام «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نیز حاکی از اهمیت تولید در نگاه مقام معظم رهبری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این تولید است که منجر به اشتغال می شود، افزود: با ایجاد اشتغال، اقتصاد و معیشت خانواده رونق می گیرد و زمینه برای ازدواج و تشکیل زندگی جوانان فراهم می شود لذا یکی از موضوعات مهم کشور در شرایط فعلی ایجاد اشتغال است.

دبیر مجمع نمایندگان گلستان با بیان اینکه مقام معظم رهبری طی سال های اخیر در نامگذاری سال های مختلف به مسائل اقتصادی و تولید تأکید دارند، بیان کرد: تولید بسیار حائز اهمیت است چراکه رونق آن اشتغال و اقتصاد را تقویت می کند، از طرفی مسئله مهم دیگر توجه به دانش بنیان ها و تولید دانش بنیان است که می تواند به رفع بسیاری از مشکلات کمک کند.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروزه موضوعات دانش بنیان در بسیاری از بخش ها به توسعه کشور کمک کرده است، خاطرنشان کرد: بسیاری از جوانان در حوزه دانش بنیان فعالیت دارند و به جرأت می توان گفت دانش بنیان ها در کشورمان در بسیاری از مسائل موفق عمل کنند و موجب توسعه شوند.

سنگدوینی شعار «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» را در راستای حمایت از تولید، اقتصاد و اشتغال دانست و تصریح کرد: حوزه دانش بنیان می تواند کشور را متحول کند و دولتمردان باید توجه ویژه ای به این بخش داشته باشند، دانش بنیان ها براساس علم و دانش، شناخت نیازهای روز و توانمندی های روز دنیا حرکت می کنند.

وی با بیان اینکه حمایت از دانش بنیان ها، تولید و اشتغال صرفاً نباید محدود به امسال باشد، ابراز داشت: حمایت از دانش بنیان ها، تولید و اشتغال باید تداوم یابد تا بسیاری از مشکلات برطرف شود و به تحول کشور کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانش بنیان مقام معظم رهبری دانش بنیان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،حجت الاسلام سید مهدی خاموشی رئيس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از نمایشگاه اینوتکس بازدید کرد.

وی در حاشیه بازدید خود از این نمایشگاه گفت: اصولا علم و دانش در هر کشوری مولفه قدرت آن کشور است و عزت ملی و اقتدارملی را بالا می‌برد همانطور که در گام دوم به آن توصیه شده است.

وی به تاثیر برپایی هر ساله نمایشگاه اینوتکس بر تقویت علمی جوانان و نقش آن در گسترش تولیدات داخلی اشاره داشت و افزود: ما نمونه این توجه بر علم و نوآوری در کشور را در وعده صادق که ترکیب چندعلم و تخصص کشور بود دیدیم و این بر اقتدار کشور ما در جهان افزود.

خاموشی تصریح کرد: فناوری منزلت می‌آورد و موجب عدم ارزبری از کشور و ارزآوری به داخل می‌شود. تکیه کشور نباید بر نفت خام باشد و تولید محصولات توسط پژوهشگران چندین برابر می‌تواند ارزآوری داشته باشد.

وی با اشاره به نمایشگاه امسال و آخرین دستاورد‌های به‌نمایش گذاشته شده گفت: من به پژوهشگران کشورمان تبریک می‌گویم و خوشحالم دانشگاه‌هایمان توانسته‌اند در سطحی گسترده به تولید بپردازند و دولت وظیفه حمایت از آنها را دارد و این مهم به تثبیت اقتدار کشور و فخر ملی ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد:  برپایی نمایشگاه اینوتکس به افزایش فخر ملی کمک می‌کند و جایگاه ایران در جهان خیلی بهتر خواهد شد.شرکت‌ها در تمام ملیت‌ها می‌آیند تا در این نمایشگاه غرفه بگیرند و به تبادل دانش بپردازند و صد‌ها جلسه و کنفرانس علمی برپا می‌شود و این به رشد بازار ما کمک می‌کند.

وی ادامه داد: رئیس جمهور چند سال پیش مطرح کرد ما با دیپلماسی دانش‌بنیان بحث می‌کنیم و این بدان معناست که قدرت سیاسی و اقتدار در دانش نوین است و قدرت نمایی ما در عرصه دانش بنیان مسلط‌ترین نوع دیپلماسی است.

وی به نقش پارک فناوری پردیس در این انسجام و وحدت نخبگان و دانش پژوهان اشاره کرد و اظهارداشت: تاریخچه پارک پردیس نشان می‌دهد که این رویداد سال به سال رو به رشد است.

وی در خصوص استفاده این نهاد از فناوری‌های تولید کشور گفت: سازمان اوقاف خودش را موظف می‌کند در مولدسازی‌ها دنبال دانش‌بنیان‌ها برود و ما می‌توانیم در سهام دانش‌بنیان‌ها مشارکت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • اردبیل ‌رتبه نخست رشد اقتصاد دانش‌بنیان ‌کشور را کسب کرد
  • اردبیل استان برتر کشور در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد