Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-09@09:07:32 GMT

مطالبه ساماندهی دستفروشان «بوستان فجر» تبریز محقق شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۶۲۴۱

مطالبه ساماندهی دستفروشان «بوستان فجر» تبریز محقق شد

به گزارش ایرنا، «بوستان فجر» که با 90 سال قدمت، نخستین بوستان تبریز محسوب می شود و مردم این کلان شهر، خاطرات نوستالژیک فراوانی آن از دارند، از چند سال پیش به محل اجتماع دستفروشان تبدیل و منظری زشت یافته بود.
در این مدت اعتراض شهروندان و پیگیری رسانه ها برای برچیدن دستفروشان از محوطه داخلی و پیرامونی بوستان فجر بی نتیجه بود و تشکیل دهها نشست از سوی نهادهای متولی برای حل این معضل، نتیجه ای نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته نباید از این واقعیت غافل شد که اجتماع دستفروشان در بوستان فجر که تعدادشان به صدها نفر می رسید وعبور از این محل را برای خانواده ها غیرممکن می کرد، نتیجه اتخاذ یک تصمیم غیرکارشناسی بود که به خروج ناخواسته این قشر زحمتکش از محل تاریخی شان در «گجیل» و پهن کردن بساط شان در محوطه بوستان فجر شد.
اما هر چه بود گذشت و شهرداری تبریز در یک اقدام ارزشمند، امروز محل جدیدی را در همان محل قبلی، به دستفروشان بوستان فجر واگذار کرد.
شهردار تبریز در حاشیه مراسم ویژه واگذاری مکان جدید به دستفروشان باغ گلستان گفت: باغ گلستان، با وجود قدمت و زیبایی خاص، حدود 10 سال است که وضعیت ناخوشایندی تجربه می‌کند و به همین دلیل، ظرفیت تفریحی پارک، تا حدودی تضعیف شده ‌است.
شهین‌باهر با اشاره به اینکه انتقاد شهروندان از وضعیت این پارک، کاملاً بجا و حق است، اضافه کرد: بخشی از وضعیت نابسامان این باغ، به حضور پراکنده دستفروشان باز می‌گشت که شهرداری تبریز برای حل این موضوع، تدبیر اساسی کرد.
وی با بیان اینکه شهرداری منطقه4 تبریز به همین منظور، بیش از 9 میلیارد تومان به تملک، آزادسازی و سامان‌دهی ضلع غربی گجیل اختصاص داده ‌است، افزود: با اجرای این طرح، علاوه بر سامان‌دهی بافت ناکارآمد گجیل، دستفروشان باغ گلستان مطابق ضوابط و مقررات، در ضلع غربی این بازارچه مستقر شدند.
شهردار تبریز اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح، باغ گلستان، به اصالت تاریخی و فضای مطلوب تفریحی و فرهنگی خود باز گردد.
معاون خدمات شهری و اجرایی شهرداری تبریز هم انتقال دستفروشان باغ گلستان تبریز به محلی جدید را گامی مهم برای احیاء قدیمی ترین پارک تبریز و حل معضل سد معبر عنوان کرد و افزود: اجرای این طرح در نقطه مهم و حساس شهر، موجب حمایت از کسب و کار اقشار کم درآمد است.
قربانیان تبریزی با اشاره به تاریخچه دیرین باغ گلستان و نقش حیاتی این مجموعه تفریحی برای سلامت شهروندان و گذران اوقات فراغت بخش زیادی از شهروندان، گفت: آزادسازی معابر این مجموعه از ماهها قبل با رعایت تمامی جوانب از جمله رعایت وضعیت کسب و کار دستفروشان در حال پیگیری بود.
وی افزود: در نهایت با پیگیری‌های مستمر این حوزه و تعیین مکان جدید، کار انتقال دستفروشان و آزاد سازی معابر این مجموعه آغاز شد.
باغ گلستان یا باغ فجر به مساحت 52 هزارمترمربع در سال 1308 خورشیدی افتتاح شده‌ است و قدیمی ‌ترین بوستان شهری تبریز محسوب می شود.گجیل، به دستفروشان بوستان فجر واگذار کرد.
518
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اوقات فراغت درآمد زیبایی کسب و کار کلان شهر 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۶۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جایزه البرز به ‌صورت سالانه به برترین‌های علمی کشور اهدا می‌شود. این جایزه در سطح نخبگانی به چهار گروه دانشمندان، دانشجویان، طلاب حوزه‌های علمیه و مخترعین جوان تعلق می‌گیرد.

نامزدهای جایزه البرز در بخش دانشمندان، از طریق مراجع تعیین شده و نیز برندگان جایزه البرز سال‌های قبل شناسایی و معرفی می‌شوند و نامزدهای این جایزه نمی‌توانند شخصاً کاندیدای دریافت جایزه البرز شوند.

امروز دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت همزمان با شصت و دومین سالگرد تاسیس بنیاد البرز از ۶۲ نفر از محققان تقدیر  می‌شود.

در این‌ مراسم از ۵ دانشمند، ۱۰ فناور، ۷ طلبه و ۴۰ دانشجو تقدیر می‌شود.

این برگزیدگان مشمول حمایت ۹ میلیارد تومانی می‌شوند که از محل موقوفه البرز تامین شده است.

برترین‌های فناور به این شرح است: 

میلاد اختراعی

هادی ارجمند

عبدالله امیر خانی

رعنا باقری

حسین رامشینی

مجید رجبی

محمدکاظم رحیمی

هادی رضایی راد

سید علی موسوی شائق

کیانوش نمایان

برگزیدگان بخش طلاب

محمد مهدی ایلخانی 

علی بیات

رضا پور صدقی

رضا زارع

محمد اسماعیل عبداللهی

محمد عربشاهی

محمدرضا  محمودی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایده‌های خوب دانش‌آموزان برای گره‌گشایی مشکلات استفاده می‌شود
  • محقق ایرانی با کمک هوش مصنوعی به جنگ بدافزارها می‌رود
  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد
  • طرح نور در راستای مطالبه مردمی
  • رفع مشکلات بیجار با برنامه‌ریزی محقق می‌شود
  • بهسازی و توسعه بوستان‌های منطقه ۵ قم
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود