Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان به نقل از تسنیم ، یکی دیگر از قول‌های رئیس جمهور در سفرش به گلستان، ایجاد منطقه آزادتجاری در مرز اینچه‌برون بود. طرحی که در دل آن شهرک‌های متعددی از جمله شهرک‌های متالورژی و پتروپالایش نیز دیده شد.

سهم دولت در ایجاد منطقه آزاد اینچه‌برون، تهیه و تصویب لایحه و ارسال آن به مجلس شورای اسلامی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت حداقل در این زمینه به قولش عمل کرد و لایحه مناطق آزاد که اینچه‌برون را هم شامل می‌شد به مجلس شورای اسلامی فرستاد. به رغم فرازو نشیب‌هایی که لایحه منطقه آزاد اینچه‌برون پشت سر گذاشت، هنوز هم ایرادهای آن برطرف نشده و شورای نگهبان نیز لایحه را به مجلس بازگردانده است و مشخص نیست چه فرجامی در انتظار این لایحه خواهد بود.

راه‌آهن گرگان- مشهد یکی دیگر از قول‌های حسن روحانی به مردم گلستان بود؛ پروژه‌ای که به رغم کلنگ‌زنی چندباره‌اش هنوز درگیر ابهام‌ها و اما و اگرهاست.

رئیس جمهور گفته بود: « راه‌آهن گرگان- مشهد مسئله دیگر است. می‌دانید که از سمت مشهد کار آغاز شده و ما تصمیم گرفتیم که پروژه از سمت گرگان به مشهد نیز آغاز شود».

این در حالی است که نبی‌هزار جریبی، نماینده گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی 4 سال پس از قول دولت به مردم گلستان به خبرنگار تسنیم گفته است: فاینانس راه‌آهن گرگان- مشهد برعهده یک شرکت چینی بود که به علت تحریم‌های انجام شده و مشکلات ارزی در حال حاضر معلق است. مکاتبه‌های زیادی با رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی انجام شده اما این پروژه در حد یک کاغذ روی میز آنان قرار دارد.

سیدمناف هاشمی، استاندار گلستان نیز درباره این پروژه می‌گوید: مشکل اصلی 15 درصد سهم دولت بود و با تلاش‌های انجام شده مصوبه آن در تاریخ 21 آذرماه امسال ابلاغ شد. قرار بود این پروژه از محل فاینانس چین اجرایی شود اما این اتفاق رخ نداد. پیگیری‌ها و تلاش‌های دولت در این زمینه انجام شده و از اینجا به بعد همه چیز به شهامت و اراده طرف چینی بستگی دارد. با این حال این پروژه به عنوان یکی از خواسته‌های مردم گلستان همچنان در اولویت پیگیری‌های ما قرار دارد. با توجه به سفر رئیس جمهور در هفته آینده امیدواریم شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که عملیات اجرایی این پروژه با قید فوریت تا پایان امسال آغاز شود.

توسعه گردشگری آشوراده به عنوان تنها جزیره ایرانی دریای خزر، یکی دیگر از قول‌های حسن روحانی به مردم گلستان بود. رئیس جمهور در سفر سال 93 گفته بود: « آشوراده را به قطب گردشگری تبدیل خواهیم کرد. بحث‌های زیادی بین محیط زیست و بخش‌های دیگر بوده که این مسائل را حل کردیم و آخرین مسائل را دیشب در هیئت دولت به امضای مسئولان رساندیم».

گردشگری آشوراده یکی از طرح‌‌های مصوب سفر رئیس دولت یازدهم به گلستان بود و البته دو دهه مناقشه را هم در سابقه داشت. حدود 20 سال پیش برای نخستین بار زمزمه‌های برنامه‌ریزی برای جزیره‌ای که شهرتش به عنوان منطقه‌‌ای ویژه و ذخیرگاهی زیستی در جهان بی‌بدیل بود، شنیده شد. اما ماجرا به زمزمه‌ها ختم نشد و تا جایی پیش رفت که اراضی ملی به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار شد. نخستین طرح ارائه شده از سوی این سرمایه‌گذار، کتابچه‌ای بود که مختصات ساحلی کشورهایی مانند مالزی را الگوی طرح قرار داده بود و آنچه آخرین درجه اهمیت را داشت، حفظ محیط و تنوع زیستی منطقه بود. با این همه با اقدام قضایی معصومه ابتکار واگذاری این اراضی و اجرای طرح ملغی شد. پس از آن سازمان حفاظت محیط زیست کشور هرگز با اجرای طرح گردشگری در آشوراده موافقت نکرد تا قرعه به نام حسن روحانی و دولت یازدهم رقم خورد. سال 95 این طرح به تصویب نهایی رسید و دی ماه سال گذشته به استان ابلاغ شد تا شاید اجرای طرح های گردشگری شامل طبیعت‌گردی، بوم‌گردی و پرنده‌نگری و غیره بتواند پای گردشگران زیادی را به این جزیره باز کند.

پس از کش و قوس‌های فراوان طرح طبیعت‌گردی آشوراده در یکی دوماه گذشته با حضور آیت‌الله نورمفیدی و استاندار گلستان کلنگ‌زنی شد اما تأمین اعتبار برای ایجاد زیرساخت‌های آن برای حضور سرمایه‌گذار به یک دغدغه جدی تبدیل شده است. جدا از اعتراض‌های گاه و بیگاه تشکل‌های محیط زیستی نسبت به اجرای این طرح، باید منتظر ماند و دید آیا آشوراده با ظرفیت میزبانی روزانه 500 گردشگر ( بنابرآنچه در طرح به تصویب رسیده است) می‌تواند به گفته حسن روحانی، پس از سال‌ها کلید توسعه استان گلستان باشد؟

استاندار گلستان درباره این طرح می‌گوید: مگر فقط چند NGOمسئول آشوراده هستند و مردم و سرمایه‌گذاران نباید درباره آن اظهارنظر کنند؟ مراجع رسمی به استان اعلام کردند باید مسیر قانونی اجرای این طرح، طی شود که این اتفاق افتاد و همه مجوزهای موردنیاز نیز گرفته شد. با اینکه این طرح اعتبار نداشت 5 میلیارد تومان پول به آن اختصاص دادیم. معتقدیم گلستان برای توسعه به درآمد گردشگری نیاز دارد و آشوراده می‌تواند این بستر توسعه را فراهم کند.

فرزند امام, [10.01.19 16:09]
زهکشی اراضی 280 هزار هکتاری شمال گلستان نه فقط مصوبه سفر نخست روحانی به گلستان بلکه مصوبه سفر دولت‌های نهم و دهم به گلستان نیز بود. رئیس جمهور وعده داده بود تا پایان دولت یازدهم، 22 هزار هکتار از اراضی اولویت‌دار این استان برای توسعه بخش کشاورزی، زهکشی شود. اما آنطور که مدیرعامل آب منطقه‌ای استان می‌گوید تاکنون فقط 10 هزار هکتار از این اراضی زهکشی شده است.

انجام قول‌ها و وعده‌هایی که حسن روحانی به مردم گلستان داد نه فقط به عمر دولت یازدهم قد نداد بلکه در این یکسال و نیمی که از فعالیت دولت دوازدهم می‌گذرد نیز به فرجام مطلوبی نرسیده‌اند.

شاید بهتر باشد رئیس جمهور و وزیرانش در سفر هفته آینده به گلستان از دادن وعده‌های جدید به مردم این استان بپرهیزند و فکری برای اجرایی کردن قول‌های 4 سال پیش خود داشته باشند.

فریده ستایشگر

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات وعده صادق عامل ایجاد احساس غرور ملی است

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس جمهور در دهمین گفت و گوی زنده تلویزیونی با مردم  این عملیات را جلوه بسیار روشنی از عقلانیت انقلابی خواند و گفت: وعده صادق  ثابت کرد ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد و می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم گفتمان عقلانیت انقلابی جایگزین دیپلماسی التماسی شده است گفت: یکی از جلوه‌های این عقلانیت انقلابی، رونق اقتصادی در کشور خواهد بود.

آقای رئیسی بابیان اینکه در جایی مذاکره و در جایی موشک می‌تواند مساله را حل کند گفت: ما میز مذاکره را هیچ‌وقت ترک نکردیم، اما با قدرت در مقابل کسانی که بخواهند با ایران دشمنی کنند خواهیم ایستاد.
رئیس جمهور تصریح کرد: کشور‌های اروپایی و سایر کشور‌های دنیا اگر بخواهند با ایران روابط خوبی داشته باشند ما آمادگی داریم که دست آنها را به گرمی بفشاریم.
آقای رئیسی دربخش دیگری ازاین گفت وگو درباره مسایل داخلی از جمله مشکل مسکن گفت: دولت برای وعدۀ تامین مسکن پای کار است و ساخت دو میلیون و ۴۰۰ هزار  مسکن در سراسر کشور درحال انجام است.
رئیس جمهور درباره تورم هم گفت: سعی کردیم علت‌های تورم را کنترل کنیم و روند تورم نیز کاهشی شده، اما این موضوع زمان‌بر است.
آقای رئیسی از عملیاتی شدن  گشت ارشاد مدیران خبرداد و گفت: تاکنون نزدیک به ۱۰۰ نفر از مدیران دولتی جابجا شده اند.
رئیس جمهور اصلاح ساختار‌های فسادزا، انتشار تراز مالی ۲هزار شرکت، اعلام نام ابربدهکاران بانکی، تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار و اجرای ۹۰ درصدی سامانه تجارت را از اقدامات دولت در زمینه مبارزه با فساد و برقراری عدالت عنوان کرد و گفت: دولت دراین زمینه، دولت اجرا و عمل است.

آقای رئیسی در مورد مسایل فرهنگی ازجمله موضوع حجاب و عفاف هم گفت: همه باید به قانون حجاب پایبند باشند.
رئیس جمهور بابیان اینکه دشمن دنبال حیازدایی از جامعۀ ماست گفت: پایبندی زنان و دختران ما نسبت به حجاب ریشه در اعتقادات دارد و مردم نمی‌گذارند دشمن به هدفش برسد.

رئیس جمهور  با اشاره به اینکه اساس نهاد‌ها در کشور ما، رأی مردم است از مردم خواست با  حضور  دردور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، حرکت خود را تکمیل کنند.

دیگر خبرها

  • معلمان در عملیات وعده صادق نقش مهمی داشتند
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک میلیون شغل عمل کرده است
  • ۵۰ نکته از خلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • ۵۰ نکته از حلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • عملیات وعده صادق عامل ایجاد احساس غرور ملی است
  • گلستان پایلوت بسیاری از طرح های آموزش و پرورش است
  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • یسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک ملیون شغل عمل کرده است
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد